De afgelopen tijd zijn we druk bezig geweest met het ontwikkelen van de eerste exterieurimpressies van Aan het IJ. Goed nieuws: vanaf vandaag zijn ze beschikbaar! De ontwerpen van de eerste twee gebouwen van DOK Architecten en KCAP Architecten & Planning zijn heel verschillend, maar allebei een lust voor het oog. Nieuwsgierig welk gebouw jou het meest aanspreekt? Bekijk hier de impressies van de twee complexen van Aan het IJ.

 

De locatie van de twee gebouwen. 

De complexen zijn ontworpen met oog voor ruimte en detail. Er zijn prachtige materialen gekozen en de appartementen zijn comfortabel en licht. En ook de binnentuinen hebben een mooi, opvallend ontwerp. De gebouwen en de binnentuinen vormen op natuurlijke wijze een sfeervol geheel. Dat is de luxe van wonen aan het IJ.

 

Gebouw A1 | KCAP

Gebouw A, dat 68 koopappartementen telt, is ontworpen door KCAP. Bijzonder aan dit gebouw zijn de grote glazen puien en de ruime, gestapelde terrassen. Het gebouw biedt een mooie mix van gelijkvloerse appartementen van 80-135 m2 tot grote tweelaagse topappartementen met vides van ongeveer 135-175 m2. Elke woonlaag is net anders, dus ongeveer elk appartement heeft een eigen karakter. De hoge lobby vormt het hart van het gebouw. Een markante binnenkomer!

 

Gebouw C2 | DOK

Gebouw C is ontworpen door DOK Architecten uit Amsterdam. Bijzonder aan dit gebouw is de ligging aan het park en de sierlijke, kunstzinnige uitstraling met de afgeronde hoeken en de ronde balkons. Ook binnen geeft dat een uniek effect! Zo hebben de hoekappartementen ronde wanden in de woonkamer of in de keuken. In dit gebouw bieden we 58 koopappartementen, waarvan het grootste aantal een woonoppervlakte heeft van ongeveer 115 tot 135 m2. Met uitschieters eronder, maar ook erboven. De kers op de taart zijn de twee penthouses van 245 en 260 m2 met riante terrassen.

Wil jij op de hoogte blijven van Aan het IJ? Bijvoorbeeld wanneer de verkoop begint? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief. Ga naar aanhetij.com, scroll naar beneden en laat je e-mail adres achter! 

Lees hier de voordelen van gelijkvloers wonen. 

close

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Aan het IJ? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven