De dynamiek van wonen Aan het IJ

scroll down

Aan het IJ ligt op een unieke plek in Amsterdam Noord. Uniek door de combinatie van de drukte van de stad aan de ene kant en een soort oase van rust aan de andere kant. Dit is iets wat je op geen andere plek in Amsterdam meemaakt… De komende jaren bouwen we hier ruim 1.600 woningen, zowel koop als huur, in diverse prijsklassen.

Huidig aanbod

Nu te koop is The Grid aan de Bundlaan. The Grid telt 68 luxe koopappartementen die in woonoppervlakte variëren van 69 tot 180 m2. Dinsdag 11 december starten we met de verkoop van The Wave, aan de Céramiquelaan, met appartementen en penthouses van 83 tot 260 m2 en uitzicht op het park. Wil je meer weten over het aanbod en de beschikbaarheid?

Ga naar de appartementenzoeker

Koop en huur

Aan het IJ biedt zowel koop- als huurwoningen. Elk gebouw heeft een hoogwaardige architectuur en luxe afwerking. een eigen signatuur en uitstraling. Je kiest wat bij je past. Niet alleen in architectuur, maar ook in afmeting. De diversiteit in woonoppervlakten varieert namelijk per gebouw. Nu te koop is The Grid en 11 december volgt The Wave. Voor vrije sector huurwoningen kun je je pas inschrijven als het gebouw bijna klaar is. Naar verwachting is dat eind 2020.

Lees meer

Veelgestelde vragen

Als je vragen hebt over Aan het IJ of over de appartementen kun je contact opnemen met Eefje Voogd Makelaardij B.V. Je kunt ook kijken naar de antwoorden op de veelgestelde vragen. Misschien zit jouw vraag er wel tussen en vind je gelijk het antwoord waar je naar op zoek bent…

Naar F.A.Q.

close

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Aan het IJ? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven