The Grid - nu in verkoop

The Grid telt 68 luxe koopappartementen. Het gebouw heeft grote balkons met veel privacy. Balkons van beneden tot boven en rondom het gebouw, zodat je geen duidelijke achterkant hebt en het gebouw dus van alle kanten mooi is. De gezamenlijke binnentuin wordt gedeeld. De centrale entreehal is niet alleen de plek waar je binnenkomt, maar ook een ontmoetingsruimte. Alsof je een lobby binnenstapt van een luxe hotel.

Mooie details en materialen

The Grid is met oog voor detail en met mooie materialen ontworpen. Perfect op elkaar afgestemde materialen, subtiele kleurnuances en matte versus glanzende elementen geven de zandkleurige pui een rijk gedetailleerd uiterlijk. De speciale bekroning, de topverdieping, is van aluminium met een messing tint. De hoogwaardige, ranke kozijnen zijn van geanodiseerd aluminium in een bijpassende lichte tint.

De binnentuin

De vegetatie van de binnentuin is gevarieerd en zorgt voor een natuurlijke en stoere look. Een super toffe plek om met een vriend of familie een paar uurtjes door te brengen. Bovendien komt er een buitenkeuken waar iedereen uit het appartementencomplex gebruik van mag maken. Ideaal voor een ontspannen avond vol gezelligheid.

Diversiteit

De appartementen op de begane grond tot en met de vijfde verdieping variëren in woonoppervlakte van circa 68 tot 139 m2. De penthouses zijn de kers op de taart. Die zijn tweelaags, ze liggen op de zesde en zevende verdieping, met een interessante loftindeling waardoor je optimaal geniet van het licht en uitzicht.

Bijna alle appartementen hebben een eigen en individueel karakter. Veel glas en grote puien staan centraal in het ontwerp. De appartementen hebben een slimme plattegrond met een lichte woonkamer en open keuken, één of meer slaapkamers, een badkamer, apart toilet en een berging voor je wasmachine en de technische apparaten. Omdat de getrapte rastergevel naar boven toe systematisch terugtreedt, zijn alle appartementen net even anders.

 

De prijzen
Vanaf € 455.000,- v.o.n. koop je een appartement in The Grid in Aan het IJ. Dit is exclusief een parkeerplaats. De prijzen van de penthouses zijn vanaf € 925.000,- v.o.n. The Grid is nu in verkoop. De meeste appartementen staan onder optie of zijn verkocht, maar er is nog aanbod beschikbaar. Van elk appartement vind je het woonoppervlakte, het aantal kamers en de prijs in de appartementenzoeker.

Naar de appartementenzoeker

close

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Aan het IJ? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven