Welkom in The Wave

Een residentiële krachtpatser met een zacht, warm en toegankelijk karakter. Het gebouw The Wave telt 58 luxe en ruime appartementen. Je woonkamer is licht én grenst aan het balkon. De meeste balkons liggen op het zuiden – aan het Schegpark – en kijken uit op het spectaculaire EYE filmmuseum en de A’DAM Toren aan het Overhoeksplein. De start verkoop van The Wave is begonnen. De koopsommen van The Wave zijn inclusief afkoop van de erfpachtcanon voor vijftig jaar.

Behalve een spectaculair uitzicht is binnen ook aan alle luxe gedacht. Je hebt een open keuken (de luxe Siematic keuken is inclusief), twee of drie slaapkamers, een complete badkamer, een apart toilet en een berging voor je wasmachine en de technische apparaten. De penthouses, van 245 en 255 vierkante meter, zijn de kers op de taart.

Direct inschrijven? Druk op de button hieronder.

Direct inschrijven

Zelf de indeling van je appartement bepalen

Vanaf de begane grond tot en met de vijfde verdieping krijgt het gebouw drie- en vierkamerappartementen met woonoppervlaktes van circa 85 tot ongeveer 135 vierkante meter. Op de zesde en zevende verdieping liggen de topappartementen en penthouses, met riante dakterrassen en fraaie vergezichten. De woonoppervlaktes van deze appartementen variëren van circa 92 tot zo’n 255 vierkante meter. Je kunt de indeling van je appartement laten aanpassen aan jouw woonwensen. Een loft, meer of minder slaapkamers, een werkkamer, een gastenverblijf … het is allemaal mogelijk. De prijzen variëren van circa 500.000 tot ongeveer 1.950.000 euro (v.o.n.). De koopsommen in The Wave zijn op basis van afkoop van de erfpachtcanon voor vijftig jaar.

De invloed van de Amsterdamse school is duidelijk terug te zien in de warme en ronde vormen van bijvoorbeeld de balkons. Door het unieke kleurgebruik is er altijd iets nieuws te ontdekken in de gevel. Nieuwsgierig welke architecten achter dit prachtige ontwerp zitten? We hebben een video gemaakt met de makers.

Gezamenlijke ‘woonkamer’ aan een fraaie binnentuin

The Wave verrijst aan het prachtige Schegpark en krijgt een fraaie binnentuin. De beplanting in die binnentuin wordt heel divers. Opvallend zijn de grove dennen en de aanwezigheid van grind en natuursteen. Aan deze prachtige plek komt de lobby, het hart van het gebouw. In deze gezamenlijke ‘woonkamer’ kun je de krant of een boek lezen, even werken, een kopje koffie drinken of gezamenlijke activiteiten met je buren organiseren. Grenzend aan de lobby vind je de centrale hal, de entree tot het gebouw. Daar komen slimme Bringme boxen, waarmee je heel gemakkelijk pakketjes kunt versturen en ontvangen.

Parkeerplekken en bergingen in parkeergarage

Ook aan parkeren is gedacht. Onder het gebouw en de binnentuin, én onder het naastgelegen gebouw, komt een parkeerkelder. Daar heb je als bewoner ook je berging. Een parkeerplek is gereserveerd, voor de penthouses zelfs twee. Maar je bent niet verplicht om deze te kopen. De inrit van de parkeergarage komt aan de Céramiquelaan.

The Wave – vanaf nu in verkoop

Het aanbod van The Wave staat online. Het gebouw telt 58 luxe en ruime appartementen. Via de appartementenzoeker kun je het woningaanbod bekijken.

Naar de appartementenzoeker

Downloads
Hieronder vind je alvast meer informatie over het afwerkingsniveau van het toilet en de badkamer. Let op, er zijn twee kwaliteitsniveaus. In de link staan de betreffende bouwnummers genoemd. In het keukenboekje lees je alles over de kwaliteit van de Siematic keuken en vind je van alle bouwnummers een tekening van de standaard keukenopstelling.

Technische Omschrijving versie 18 januari 2019

Prijslijst

SANITAIR & TEGELWERK – BOUWNUMMERS 3, 4, 9, 10, 12, 18, 21, 27, 30, 36, 39, 45, 48, 55

SANITAIR & TEGELWERK – BOUWNUMMERS 1, 2, 5 t/m 8, 11, 13 t/m 17, 19, 20, 22 t/m 26, 28, 29, 31 t/m 35, 37, 38, 40 t/m 44, 46, 47, 49 t/m 54, 56 t/m 58

KEUKEN

Wil je weten hoe het is om te wonen in Noord? Lees dan dit blog met Ingeborg Swarts. Niets missen van Aan het IJ? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Aan het IJ en je wordt helemaal op de hoogte gehouden.

close

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Aan het IJ? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven