Image

Nu te koop

Nu te koop zijn The Grid aan de Bundlaan, met vrij groen uitzicht op de tuinen van Shell en The Wave aan de Céramiquelaan, met uitzicht op het Schegpark, EYE en de A’DAM toren. Op deze pagina lees je meer over The Grid en The Wave.

Wil je weten welke appartementen voldoen aan jouw zoekcriteria?  Met de unieke Aan het IJ appartementenzoeker kun je zoeken op woonoppervlakte, aantal kamers en op prijs. Zo vind je gemakkelijk het appartement dat bij je past! Als je een bouwnummer aanklikt kun je alle informatie bekijken en een pdf downloaden met de sfeerplattegrond.

Naar de appartementenzoeker


 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

The Grid

Perfect op elkaar afgestemde materialen, subtiele kleurnuances en matte versus glanzende elementen geven de zandkleurige pui een rijk gedetailleerd uiterlijk. The Grid telt 68 luxe koopappartementen. Het gebouw heeft grote balkons met veel privacy. Balkons van beneden tot boven en rondom het gebouw, zodat je geen duidelijke achterkant hebt en het gebouw dus van alle kanten mooi is. De gezamenlijke binnentuin wordt gedeeld. De centrale entreehal is niet alleen de plek waar je binnenkomt, maar ook een ontmoetingsruimte. Alsof je een lobby binnenstapt van een luxe hotel. Wil je alles weten over The Grid? Druk op de button hieronder.

The Grid bekijken


 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

The Wave

Een residentiële krachtpatser met een zacht, warm en toegankelijk karakter. Het gebouw telt 58 luxe en ruime 3- en 4 kamerappartementen. Je woonkamer is licht én grenst aan het balkon. De meeste balkons liggen op het zuiden – aan het Schegpark – en kijken uit op het spectaculaire EYE filmmuseum en de A’DAM Toren aan het Overhoeksplein. Elk appartement in The Wave heeft een fijn balkon. De penthouses en topappartementen op de 6e en 7e verdieping hebben grootste dakterrassen. Meer lezen over The Wave? Druk op de button hieronder.

The Wave bekijken

De prijzen

Vanaf € 455.000,- v.o.n. koop je een appartement in The Grid. Dit is exclusief een parkeerplaats. De prijzen van de penthouses zijn vanaf € 925.000,- v.o.n. Diverse appartementen staan onder optie of zijn verkocht, maar er is nog aanbod beschikbaar. In The Wave koop je een appartement vanaf € 500.000,- v.o.n. Van elk appartement vind je het woonoppervlakte, het aantal kamers en de prijs in de unieke Aan het IJ appartementenzoeker.

Naar de appartementenzoeker

close

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Aan het IJ? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven